Norėjo atsikratyti nemigos, tačiau neteko 1600 eurų: „sveikatinimo“ prietaiso platintojai apgavo net medikę

Mokslas daro neįtikėtinus dalykus – teigia ponia Galina. Moteris platina „sveikatinimo“ prietaisą, kuris esą gali išgydyti bet kokią kamuojančią ligą. Šiuo stebuklingu aparatu susidomėjo net medikė – kineziterapeutė Loreta. Jauna moteris siekė atsikratyti nemigos, tačiau neteko 1600 eurų. Norėdama įspėti kitus, Loreta kreipėsi į laidą „Prieš srovę“.

Miokardo infarktas, kamuojantys spuogai, net lytiškai plintančios ligos – tai tik kelios sveikatos problemos, kurių atsikratyti padės mobilaus telefono dydžio prietaisas. Bent jau taip tikina Galina (vardas pakeistas – red. past.), prekiaujanti šiais „kišeniniais daktarais“. Esą užtenka prietaiso ekranėlyje pasirinkti kamuojančią ligą ir jį laikyti ant tam tikrų kūno vietų.

„Daugybę problemų esu susitvarkiusi ir aš pati, ir mano šeima. Kai gripai, viskas, mes tik tais aparatais tvarkomės. Aš nepamenu, kada aš vaistus gėriau. Jeigu man kokia problema, aš už juos esu 100 procentų sau atsakinga, nes jie man padeda – prietaisą gyrė Galina.

Šiuo „technologiniu stebuklu“ susidomėjo ir kineziterapeutė Loreta (vardas pakeistas – red past.). Jauna moteris, kamuojama nemigos, išbandė viską, tad net „viską gydantis“ prietaisas jai nebeatrodė bloga idėja. Loreta netgi čiupo du aparatus iš karto, kurių vienas atsiėjo 800 eurų. Tačiau moteris liko ir be pinigų, ir su dar didesne nemiga.

Ką apie šį prietaisą pasakys Kauno technologijos Universiteto mokslininkai, pamatykite antradienio vakare laidoje „Prieš srovę“ per TV televiziją!

www.tv3.lt

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer