Niūrų liokajų seriale „Trečiadienė“ suvaidinęs aktorius – stebina gerbėjus: gyvenime jis žavingas gražuolis

Timo Burtono režisuotas „Netflix“ serialas „Trečiadienė“ susilaukė didelio populiarumo ir buvo pratęstas antrajam sezonui. Šį kartą žiūrovų dėmesį patraukė ir aktyvias diskusijas sukėlė pasirodžiusios rumunų aktoriaus George Burcea nuotraukos.

Seriale „Trečiadienė“ George Burcea įkūnijo niūrų Adamsų šeimos tarną Svirdulį.

Internete pasirodė nuotraukos, kuriose galima pamatyti, kaip aktorius atrodo įprastame gyvenime. Šie kadrai tiesiog apstulbino „Trečiadienės“ gerbėjus, skelbia tsn.ua.

Pasirodo, kad aktorius be grimo yra tikras gražuolis. G. Burcea aktyviai dalijasi asmeninio gyvenimo nuotraukomis su gerbėjais socialiniuose tinkluose. Todėl gerbėjams nebuvo sunku sužinoti, kad George yra vedęs ir turi dvi dukras.

Reikėtų pažymėti, kad George Burcea yra gana garsus Rumunijoje. Aktorius gimė 1988 m. sausio 15 d. Baigė Nacionalinį teatro ir kino universitetą „I. L. Caragiale“. Liokajaus vaidmuo seriale „Trečiadienė“ jam tapo laimingu bilietu į Holivudą, dabar aktorius tapo žinomas ir už gimtosios šalies ribų.

Seriale apie Adamsų šeimą taip pat vaidina Catherine Zeta-Jones ir Luisas Guzmanas, įkūniję Trečiadienės tėvus Mirtišę ir Gomezą Adamsus, taip pat SNL aktorius Fredas Armisenas, įkūnijęs dėdę Pūlinį.

www.tv3.lt

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer