Už 13-metės išžaginimą nuteisto 30-mečio tėvai kaltę verčia aukai: „Kas darosi su jaunimu?“

Aleksandras ir Viktorija (vardai pakeisti – red past.) reikalauja teisybės. Jų 30-metis sūnus Edgaras (vardas pakeistas – red. past.) už 13-metės išžaginimą nuteistas 6 metams nelaisvės, o prokuroras siekia bausmę padidinti iki 9 metų. Laidoje „Prieš srovę“ prakalbę nuteistojo tėvai įsitikinę – kalta pati auka.

Per pastaruosius metus socialiniame tinkle „Snapchat“ 30-metis Edgaras bendravo su 1114 merginų, tarp kurių – ir nepilnametės. Dauguma susirašinėjimų vyro iniciatyva nukrypdavo į gašliąją pusę, tačiau viena pažintis persikėlė už programėlės ribų – Edgaras permiegojo su 13-mete.

Anot nuteistojo tėvų, jų sūnus neneigia turėjęs lytinių santykių su mergaite, tačiau tikina nežinojęs, kiek jai metų. Be to, esą iniciatyvos santykiauti ėmėsi pati nepilnametė.

„Jis sako: taip, santykiai buvo, bet aš jos prievarta neėmiau. <...> Ji neatrodė [kaip vaikas], jie vienodai atrodė. Jūs įsivaizduojate, kad krūtinės nėra 13 metų? Žinot, kaip mano. <...>

Kodėl aš negaliu kaltinti? Jeigu mano sūnų kaltina tokiais baisiais dalykais, kodėl aš jų negaliu kaltinti paleistuvavimu? <...> Šitos mergaitės… Aš prekybos centre einu koridoriumi ir mažametės mergaitės šnekasi apie b***us. Įsivaizduojate? Va tokios šnekos. Dviese eina ir kikena. Kas darosi su jaunimu?“, – piktinosi Viktorija.

Visą istoriją išgirskite antradienio vakare laidoje „Prieš srovę“ per TV3 televiziją.

www.tv3.lt

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer