Vilniuje prekybos centro aikštelėje siautėjusi girta vairuotoja vos sulaikyta užmigo

Sekmadienį vakare Vilniaus policijai įkliuvo girta vairuotoja ir kartu su ja važiavęs visai girtas vyriškis. Vairuoja buvo tokia girta, kad vos sulaikyta užmigo, o štai jos draugas daužėsi tarnybiniame automobilyje ir reikalavo jį paleisti.

Apie 21-ą valandą prie Perkūnkiemyje, Girulių gatvėje, dirbančių pareigūnų priėjo vyriškis, jis pranešė, kad netoliese esančio prekybos centro „Pašilaičiai“ aikštelėje važinėjasi girta vairuotoja.

Atvykus policijai automobilio „Toyota“ vairuotoja jau buvo sulaikyta liudininkų. Žmonės žurnalistui pasakojo, kad dar būdami prekybos centre pamatė triukšmingą porelę, vyras ir moteris esą sukėlė kažkokį skandalą. Kiek vėliau jau išvažiuodami iš aikštelės jie pamatė vėl tą pačią porelę sėdančią į automobilį.

Visai girta moteris bandė išvažiuoti iš aikštelės, tačiau atitvaras išvažiuoti neleido – matyt automobilis aikštelėje prastovėjo ilgiau nei tris valandas ir reikėjo susimokėti. Porelė atvažiavo atgal prie įėjimo, tačiau susimokėti nesugebėjo, pabandė išvažiuoti ir vos neįvažiavo į vitriną – sustojo atsitrenkusi į kilnojamus kelio ženklus.

Šį reginį pamatę žmonės pribėgo prie vairuotojos, atėmė raktelius, paskambino policijai. Atvažiavusiems pareigūnams ir vairuotoja, ir jos draugas dar priešinosi. Moteris atsisakė pūsti, įkalbinėjama tai padaryti galiausiai susmigo ant žemės, greičiausiai tiesiog užmigo dar nespėjus jos patupdyti į tarnybinį automobilį. O štai į tarnybinį automobilį pasodintas vyras ėmė daužytis viduje, kelis kartus pareigūnai jam paliepė apsiraminti.

Dėl vairavimo apgirtus tikriausiai bus pradėtas ikiteisminis tyrimas – atsisakymas pasitikrinti girtumą užtraukia baudžiamąją atsakomybę.

www.tv3.lt

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer