Mylimąjį turinti Selena Gomez užfiksuota kito vyro glėbyje: liovėsi tylėjusi

Dainininkė ir aktorė Selena Gomez (32 m.) sekmadienį, rugsėjo 29-ąją, dalyvavo Sabrinos Carpenter koncerte Niujorke. Čia ji atvyko kartu su bičiuliais.

Po koncerto socialiniame tinkle „TikTok“ S. Gomez draugas paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip moteris, kartu su kitu vyru šoka pagal hitą „Espresso“, jo rankos buvo apsivijusios Selenos juosmenį. 

Vaizdo įrašas vėliau buvo pašalintas, tačiau internautai perpublikavo ir jis toliau plinta internete. 

Selena Gomez pateikė paaiškinimą

2023 m. aktorė oficialiai patvirtino savo santykius su muzikos prodiuseriu Beny Blanco. Tačiau socialiniuose tinkluose išplitus šiam vaizdo įrašui, gerbėjams kilo daug klausimų – kodėl S. Gomez, turinti mylimąjį, šoka su kitu vyru? 

Netrukus į tai sureagavo ir pati S. Gomez, socialiniame tinkle sarkastiškai parašiusi: „Omg, kaip aš drįstu šokti su savo geriausiu draugu.“

Paaiškėjo, kad su Selena šokęs vyras yra aktorius Edgaras Ramirezas. Jie yra draugai ir kolegos, abu vaidinantys dar tik pasirodysiančiame muzikiniame kriminaliniame komedijos filme „Emilia Pérez“. 

@purelygomez #selenagomez #edgarramirez #foryou ♬ All of you using this audio are majestic people fr – audiosdesires

 

Negali susilaukti vaikų

Primename, kad neseniai S. Gomez papuošė žurnalo „Vanity Fair“ viršelį ir atvirai prakalbo apie gyvenimo išbandymus. Visame pasaulyje garsi 32-ejų moteris atskleidė itin skaudų faktą – ji negali išnešioti kūdikio. 

„Deja… turiu daug sveikatos problemų, kurios keltų pavojų mano ir kūdikio gyvybei. Dėl to kurį laiką man buvo liūdna“, – emocijų neslėpė ji. 

Selena, kuriai 2013 m. buvo diagnozuota vilkligė, o 2017 m. persodintas inkstas, pažymėjo, kad anksčiau apie tai niekada nekalbėjo viešai.

Nepaisant fakto, kad negali pati išnešioti kūdikio, S. Gomez tikina tikinti, kad vieną dieną vis tiek taps mama. 

„Dabar man kiek lengviau gyventi su šia žinia. Manau, kad yra palaima, jog yra nuostabių žmonių, norinčių užsiimti surogatine motinyste arba įsivaikinimu, o abi šios galimybės man yra labai svarbios. 

Tai privertė mane būti labai dėkinga už kitus būdus, kurie suteikia galimybę žmonėms, svajojantiems tapti mamomis. Aš esu viena iš tų žmonių. Nekantriai laukiu, kaip atrodys ši kelionė, ji šiek tiek skirsis. Galų gale man nesvarbu. Tai bus mano vaikas“, – naujausiame interviu kalbėjo ji.

www.tv3.lt

Site Footer