Inga ir Aivaras Stumbrai mini neeilinę progą: pasidalijo šiltais žodžiais

Verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai spalio 13-ąją paminėjo ypatingą dieną. Lygiai prieš 25 metus jie nuėjo į pirmą pasimatymą. Ta proga I. Stumbrienė pasidalijo šiltais žodžiais.

Socialiniuose tinkluose žinoma moteris pasidalijo žinute ir paminėjo ypatingą jųdviejų sukaktį. Įrašu ji pasidalijo ir su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais.

„Lygiai prieš 25 metus, spalio 13 dieną, ėjome į pirmąjį mūsų pasimatymą. Tai mūsų draugystės diena. Šią dieną prasidėjo mūsų nuostabi gyvenimo kelionė kartu.

Per tiek metų buvo išties visko, tačiau, didžiausias mūsų pasiekimas, kad šiandien gražiausias savo šeimos šventes švenčiame jau penkiese!“ – rašė ji.

Prieš kelias savaites Stumbrų šeima pakrikštijo pavasarį gimusį sūnų Viljamą.

Socialiniuose tinkluose Inga paviešino žavias šventės nuotraukas.

Kaip nurodyta įraše, Stumbrų šeima sūnelį Viljamą pakrikštijo Vilniaus Šv. Apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.

Inga ir Aivaras Stumbrai pakrikštijo sūnų Viljamą
Šventės dieną Inga puošėsi balta suknele, o vyras Aivaras vilkėjo pilkšvą kostiumą.

„Mūsų mažasis Viljamas priėmė Krikšto Sakramentą

Buvo itin jautri ir graži ceremonija.

Dėkojame Laurai ir Aurimui, kurie sutiko būti mūsų mažylio Krikšto Tėveliais“, – rašoma I. Stumbrienės įraše.

Inga Stumbrienė paatviravo apie motinystę

Primename, kad trečioji Stumbrų atžala gimė kovo 30-ąją.

Naujienų portalui tv3.lt duotame interviu I. Stumbrienė pasakojo, kad šis nėštumas buvo kiek brandesnis – visgi, su savais išskirtinumais.

Nors ir anksčiau dalijosi, kad besilaukiant trečiojo vaikelio patyrė daugiau nuovargio, pats vaikelio gimimas buvo sklandus.

„Visi 3 nėštumai buvo ir savotiškai skirtingi, ir panašūs. Išties labai džiaugiuosi, kad viskas vyko gana lengvai ir sklandžiai“, – neslėpė pašnekovė.

Inga Stumbrienė su sūnumi Viljamu (nuotr. socialinių tinklų)
Kaip kiekvienas žmogus turi skirtingą charakterį, taip su mažyliais būna skirtingai – vieni neleidžia ilgai užmigti, kiti atvirkščiai, nuo mažų dienų būna gan ramūs.

„Mūsų berniukas gana ramus, daug valgo, ilgai miega. Visgi būna dienų, kai tampa daug aktyvesnis, atrodo apie miegelį net galvoti nenori. Tačiau džiaugiamės, kad be didelio nuovargio, po truputį leidžia mums priprasti prie jo ritmo“, – neslėpė pašnekovė.
www.tv3.lt

Site Footer