Tėvams iš skausmo plyšta širdys: 2-jų dukra mirė automobilyje

Vos dviejų metukų mergaitė mirė po to, kai buvo palikta uždaryta automobilyje 7 valandas. Jos kūnas buvo aptiktas antradienį, prie namo stovinčiame automobilyje, kai į įvykio vietą buvo iškviesta policija.

Kaimynai sakė, kad tai – maža mergaitė, ir teigė, kad jos tėvai nežinojo, kad ji buvo palikta automobilyje Franklino miestelyje, Naujajame Džersyje, JAV, rašo mirror.co.uk.

Apie įvykį pranešė kaimynai

Pranešama, kad pareigūnai atvyko į namus sužinoję, kad mirė automobilyje uždaryta mergaitė. Jie sakė, kad tėvai apsipylė ašaromis sužinoję šią kraupią naujieną, praneša NBC.

Vienas kaimynas pasakojo: „Jie tiesiog rėkė iš skausmo ir sielvarto. Mama krito ant žemės ir pareigūnai nuėjo ją paguosti. Jie puikūs tėvai. Iš to, ką mačiau – jie labai myli ir rūpinasi savo dukromis.“

Kitas sakė, kad vaiko motina buvo išgabenta greitosios pagalbos automobiliu po to, kai mama sukniubo ant vejos.

Kalbėdamas su NBC, kaimynas Alex Krstavski sakė: „Kaip taip gali nutikti? Kaip galima pamiršti? Manau, mes visi esame užmaršūs, esu ne kartą pamiršęs daiktus automobilyje. Bet kaip galima pamiršti, kad ten – vaikas? Nežinau.“

Kol kas neaišku, ar vaikas buvo įsodintas į automobilinę vaikišką kėdutę. Policijos viršininko pavaduotojas Frankas Romanas sakė:

„Valdžios institucijos pranešė apie įvykį Naujojo Džersio Šiaurės regiono medicinos ekspertizės biurui, kuris atliks tyrimą. Daugiau detalių šiuo metu nebus paskelbta, kol nebus atliktas tyrimas.

Policijos viršininkas sakė, kad kol kas neaišku, automobilis buvo atrakintas ar užrakintas. Tą pačią dieną automobilis nutemptas nuo kiemo.

www.tv3.lt

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer