2024 metų sausio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Sausis – pirmasis metų mėnuo. Todėl nereikia stebėtis, kad daugelio Zodiako ženklų laukia nauja pradžia, iššūkiai ir galimybės. Šį mėnesį stebėsime, kaip sąveikauja mūsų vidinis pasaulis ir išorinės aplinkybės.

AVINAS (03 21–04 20)

Sausio mėnesį Avinas jausis kaip niekad pasitikintis savimi ir energingas. Tačiau nepamirškite išlaikyti pusiausvyros tarp darbo ir asmeninio gyvenimo, nes kitaip po poros savaičių jėgos išseks, susirgsite ir teks ilsėtis lovoje. Mėnesio pabaigoje jūsų laukia netikėtas susitikimas, galintis pakeisti jūsų gyvenimą.

JAUTIS (04 21–05 20)

Sausis Jaučiui bus permainų ir naujų galimybių metas. Nebijokite rizikuoti ir eksperimentuoti. Tačiau nepamirškite savo šeimos ir artimųjų, neapleiskite jų dėl menkaverčių nuotykių. Mėnesio pabaigoje galite sulaukti netikėtos dovanos.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Sausio mėnesį Dvyniams teks padirbėti, tačiau rezultatų neteks ilgai laukti. Jie bus džiuginantys. Galėsite dėl to didžiuotis savimi. Būkite pasirengę, kad kai kurios jūsų idėjos gali nepasiteisinti ir teks jų atsisakyti, tačiau nenusiminkite. Mėnesio pabaigoje turėsite galimybę įgyvendinti savo karščiausias svajones.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sausio mėnesį Vėžiui reikėtų pradėti nuo savo tikslų ir planų peržiūrėjimo. Reikia nuspręsti, ką galima patobulinti savo gyvenime ir kokių negerų įpročių derėtų atsikratyti. Nepamirškite skirti dėmesio ir savo artimiesiems bei draugams. Mėnesio pabaigoje Vėžys gali sulaukti įdomaus darbo ar verslo pasiūlymo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Sausio mėnesį Liūtas bus energingas ir galės įgyvendinti ne vieną gerą sumanymą. Tačiau reikėtų pasistengti būti tolerantiškesniam bendraujant su žmonėmis ir mažiau puikuotis savimi, kad neįsitaisytų naujų priešų. Mėnesio pabaigoje gali atsirasti galimybė pakeliauti ar praleisti laiką su draugais.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelei sausis bus naujos pradžios ir reikšmingų pasiekimų metas. Tačiau nepamirškite apie savo sveikatą ir rūpinimąsi savo artimaisiais. Mėnesio pabaigoje gali nutikti netikėtų įvykių, kurie pakeis jūsų gyvenimą.

 

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sausis Svarstyklėms bus pokyčių ir naujų atradimų metas. Nebijokite eksperimentuoti ir ieškoti naujų galimybių, drąsiau įgyvendinkite savo sumanymus. Mėnesio pabaigoje Svarstyklės sulauks artimųjų palaikymo ir galės ryžtingiau siekti naujų aukštumų, turėdamos stiprų užnugarį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionui sausis bus sėkmingas ir produktyvus mėnuo. Pavyks pasiekti gerų rezultatų ir sustiprinti savo autoritetą. Nepamirškite apie poilsį ir rūpinimąsi savo sveikata. Mėnesio pabaigoje galite sulaukti netikėtos staigmenos ar dovanos iš mylimo žmogaus.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Sausio mėnuo Šauliui – naujos pradžios, galimybių ir nuotykių metas. Nebijokite išeiti iš komforto zonos ir surizikuoti. Beprotiškas sumanymas pasirodys buvęs labai geras. Galėsite džiaugtis ir didžiuotis savimi, kad išdrįsote. Mėnesio pabaigoje galėsite mėgautis kitų pripažinimu ir pagarba.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Ožiaragis sausio mėnesį turi susitelkti į darbą ir ramiai siekti savo tikslų. Iki sausio pabaigos galėsite įgyvendinti savo slaptą svajonę ir pajusite, kad gyvenimas pasikeitė į gera. Nepamirškite apie savo poilsį ir suraskite laiko pasirūpinti savo artimaisiais.

VANDENIS (01 21–02 19)

Vandeniui sausis bus gerų pokyčių ir galimybių metas. Nebijokite įgyvendinti naujų idėjų ir eksperimentuoti. Visi ryžtingi žingsniai bus naudingi. Mėnesio pabaigoje jūsų laukia netikėti įvykiai ir gyvenimo pokyčiai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Sausio mėnuo Žuvims – kūrybos ir saviraiškos metas. Tobulinkite viską, prie ko prisiliečiate: racionalizuokite savo darbą, gražinkite namus, nuoširdžiau bendraukite su artimaisiais ir vaikais. Turite pajusti, kad jums sekasi kurti savo gyvenimą. Mėnesio pabaigoje jūsų gali laukti netikėtos staigmenos ir dovanos.

patarimupasaulis.lt

Site Footer