Naglio Šulijos savaitės horoskopas: sužinokite, kas laukia jūsų

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis.

Štai ką žada žvaigždės.

Dylantis Mėnulis, retrogradinis Merkurijus – dalykinis gyvenimas aktyvus nebus, bet yra vilčių, Marsas mūšio lauke krapštysis lėtai, Venera žydės, klestės ir mėgautis gyvenimo malonumais skatins mus.

Saulė keliauja atidžiu, kruopščiu ir pareigingu Mergelės Zodiako ženklu ir skatina mus elgtis atitinkamai. Mergelės Valdovas Merkurijus irgi šiame ženkle, bet kol kas juda juo atbulas, todėl daug papildomų jėgų nesuteikia, tačiau skatina atidžiau pažvelgti į buvusias klaidas, nesklandumus ir šalinti jų priežastis. Merkurijus jau lėtėja ir penktadienį vėlai vakare vis greitėdamas pajudės pirmyn. Todėl galima manyti ir sakyti, kad dalykinė veikla su vis didesne energija ir įkvėpimu užvirs kitą savaitę.

Nakties Šviesulys Mėnulis dabar sparčiai dyla ir galutinai sudils per Jaunatį, kuri įvyks penktadienį paryčiais. Todėl iki to meto truks palankesnis metas ką svarbesnio užbaigti, padėti tašką, o naujos veiklos bus patogu imtis jau su pilnėjančiu Mėnuliu. Taigi – po savaitgalio, tai yra irgi kitą savaitę.

Venera yra Liūto ženkle, tad ryški kaip rožė tarp lauko gėlių. Maža to, rytoj, pirmadienį ji pagaliau pajudės Zodiako ratu pirmyn, jos greitis vis didės, tad ir galia bei skleidžiama energija vis stiprės. Dėl to daugės įkvėpimo ir progų smagiai pasilinksminti, didės noras ir pastangos kurti ką gražaus ir įspūdingo. Įspūdingo ypač. Niekas nesidrovės siekdamas dėmesio pats ar siekdamas užkariauti palankų kitų asmenų žvilgsnį.

Marsas keliauja Svarstyklių ženklu ir yra stiprus bei veiklus kaip tremtinys svetimoje šalyje. Negalima sakyti, kad negali nieko, bet gali išties nedaug, labiau linkęs džiaugtis gražiai gulinčia uniforma nei karo žygiais, o jeigu ką ir daro, dėl ko nors kovoja – tai tik labai kruopščiai viską pasvėręs, įvertinęs ir pasistengęs viską suplanuoti taip, kad vienu sverto paspaudimu sugriautų visą priešininko gynybinę konstrukciją. Žodžiu, puolimo plačiu frontu tikrai nebus.

Avinas

Savo ruožtu. Kur nors veržtis ar dėl ko nors kovoti nebus nei noro, nei jėgų, tačiau vidinė būsena mielai nuves prie kasdienių darbų ir pareigų. Neblogas metas rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais. Tarsi iš niekur rasis vis daugiau smagių pramogų, tačiau santykiai su kai kuriais asmenimis gali būti įtempti. Ne dėl jūsų kaltės.

Jautis

Asmeniniai reikalai. Nemažai laiko, pastangų ir dėmesio gali pareikalauti namų, šeimos reikalai – puikus metas stengtis, kad čia būtų dar jaukiau ir dar gražiau. Tikėtina, kad bus nemažai progų smagiai pasilinksminti, sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba. Palankus laikas aktyviai rūpintis sveikatos reikalais.

Dvyniai

Namų darbai. Ši savaitė – geras laikas užsiimti su namais, šeima susijusiais dalykiniais reikalais. Taip pat dabar rasis vis daugiau smagaus bendravimo su draugais ir artimais jums žmonėmis. Daugės ir pramogų, pirmiausia tokių, kurios skatina smagiai pajudėti.

Vėžys

Akiračiai. Ši savaitė atneš daug bendravimo ir daug judėjimo – ne visuomet iš karto efektyvaus, bet galiausiai savo pasieksite. Įsibėgėja palankus metas aktyviai rūpintis namų, šeimos reikalais, svarbiais darbais čionai. Atrodo, vis didesnė sėkmė lydės ir tvarkant piniginius reikalus.

Liūtas

Grožis ir kūryba. Pasikeis vidinė būsena – atsipalaiduosite, bet kartu tapsite ir kūrybiški, ir linkę pasimėgauti visais prieinamais gyvenimo malonumais. Atrodo, bus ir piniginių reikalų – kol kas dalinai sėkmingų, bet savaitės pabaigoje sėkmė šioje srityje gerokai išaugs. Galimos trumpos kelionės, išvykos.

Mergelė

Kūrybiškai. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, kūrybiški ir tai labai padės tvarkant reikalus ar imantis darbų. Ne taip sėkmingai klostysis darbai, reikalai, kuriems reikia kruopštumo, atidumo. Bet tai laikina. Tikėtina, kad pavyks energingai rūpintis piniginiais reikalais, pajamomis.

Svarstyklės

Drąsiai ir ryžtingai. Būsite energingi, veiklūs ir neįprastai drąsūs, ryžtingi, todėl link savo tikslų ar tikslo žengsite drąsiai ir tiesiai. Žinoma, geriausiai seksis tie darbai ir ta veikla, kurios imsitės ir kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Puikiai seksis sportuojantiems.

Skorpionas

Ramiai. Kol kas smarkiau įsibėgėti nei norėsis, nei reikės – darbe darbų ne taip jau daug (bet puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu), namie – viskas savo vietose, tvarkos niekas keisti neketina. Puikus metas daugiau, dažniau susitikti su artimais draugais. 

Šaulys

Aplinkybės. Atrodo, teks padirbėti – ir dėl to, kad norėsis, ir dėl to, kad taip klostysis aplinkybės. Visgi, panašu, kad nuveikti pavyks išties nemažai. Atsinaujino palankus metas rudens pradžios kelionei – pailsėti pavyktų puikiai. Smagiai pajudėti paskatins artimi draugai.

Ožiaragis

Siekiai. Nemažai svarbių darbų, užduočių gali būti darbe, profesijos srityje, viską reikės daryti greitai, ilgai negalvojant. Kita vertus, tikrai nestigs energijos ir ambicijų, tad nuveikti pavyks išties daug. Neblogas metas rudens pradžios kelionei, geras jis kai kuriems piniginiams reikalams.

Vandenis

Kol kas. Rudens darbymetis dar neprasidėjo, namie irgi ramu – galima pasidairyti aplink. Palankus metas atnaujinti asmeninį ryšį su svarbiu jums žmogumi, neblogai sektųsi ir kai kurie piniginiai reikalai, palankus laikas ir kelionei, kuri skatina smagiai pajudėti.

Žuvys

Ana pusė. Dabar nemažai priklausys nuo aplinkos – nuo išorinių aplinkybių arba kitų asmenų valios bei siekių. Ta ana pusė žada būti ganėtinai energinga, tačiau draugiška, todėl prisitaikyti (ir pasinaudoti) ja nebus sunku. Palankus metas rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais.

www.tv3.lt

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer