Vaidotas Valiukevičius džiaugiasi pokalbiu su Edu Sheeranu: nustebino vienas gestas

Savaitgalį Dariaus ir Girėno stadione Kaune nugriaudėjo britų pop muzikos dainininko Edo Sheerano koncertas. Rugpjūčio 3-4 d. vykusius superžvaigždės koncertus pradėjo lietuvių grupė „The Roop“, turėjusi galimybę ne tik apšildyti grandiozinį renginį, bet ir susipažinti su pačiu E. Sheeranu.

Socialiniame tinkle „Instagram“ grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius pasidalijo neeiliniu kadru – lietuvis pasidarę asmenukę su Kaune koncertavusiu E. Sheeranu.

V. Valiukevičiaus teigimu, britų popžvaigždė jį sužavėjo savo paprastumu, o vienas gestas itin nustebino.

„Ed’as yra paprastas, šilto bendravimo žmogus. Pasikalbėjome apie balso užkimimą, nes abu šiandien su šiek tiek pavargusiais balsais, tačiau žinome technikas, kaip dainuoti, kad beveik nesijaustų.

Pakalbėjome ilgiau nei reikėtų iš paprasto mandagumo. Ir tai yra gražus jo gestas. Ačiū už galimybę atidaryti šou. Labai graži patirtis. Jaučiu, kad matomės ne paskutinį kartą“, – rašė V. Valiukevičius socialiniame tinkle.

 

Atkartojo prieš kelis metus darytą kadrą

Kartu su E. Sheeranu įsiamžino ir visi grupės „The Roop“ nariai. Jie atkartojo nuotrauką, kurią padarė prieš kelerius metus. Tiesa, tąkart pavyko įsiamžinti tik su „kartoniniu“ E. Sheeranu. 

„Ačiū Edui Sheeranui už galimybę būti tokioje nuostabioje scenoje! Bandėme atkurti prieš kelerius metus darytą nuotrauką, kurioje nusifotografavome su Edo iškarpa. Manome, kad pavyko puikiai! Svajonės pildosi! Ačiū“, – rašoma „The Roop“ įraše. 

www.tv3.lt

Site Footer